Tel.:
China Digitale Ultrasone Generator fabrikant
Ours ultrasonic Co.,Ltd

 ULTRASONE OPLOSSINGSfabrikant

Thuis

Ours ultrasonic Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit Ultrasone schonere generator voor verkoop
Van goede kwaliteit Ultrasone schonere generator voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Uitstekende productie, prima productie:

 

Van ons ultrasoon Co., Ltd heeft meer dan 1000 vierkante meters van productieworkshop en een productieteam van meer dan 50 mensen die in verschillende productieprocessen bekwaam zijn. Het heeft automatische productielijn van grondstof aan afgewerkt product, die de Ultrasone omvormer, de Ultrasone generator, de Ultrasone schonere, Piezoelectric ceramische, ultrasone reactor en het ultrasone materiaal, Hoge machts bezitten sonochemical systeem, etc. als reeks verfijnde productiefaciliteiten. De omvormer jaarlijkse productiecapaciteit is meer dan 200000pcs. Met de uitbreidende productiecapaciteit, tegen 2018, zal de jaarlijkse productiecapaciteit 300000pcs piezo 10000000pcs en generator 10000unit bereiken.

 

De karakters van het productiebeheer:

 

Keur geavanceerd geassembleerd idee, vermenselijkt ontwerp goed; leg 4S-strikt beheersmaatregelen ten uitvoer, verbeterend arbeidsproductiviteit, veiligheid, schoon en comfortabel productiemilieu om de veiligheid te verzekeren en van de productie glad te maken. Optimaliseer volledig het proces van het productieorderbeheer en voer de bedrijfsketenverantwoordelijkheid om productie en verkoop uit stap voor stap te verstrekken.

Certificaten
  • Ours ultrasonic Co.,Ltd
  • Ours ultrasonic Co.,Ltd
  • Ours ultrasonic Co.,Ltd
Contactgegevens
Ours ultrasonic Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Admin/Abby/May/Tina//Aimee

Tel.: 86-755-33558265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Ours ultrasonic Co.,Ltd
506B, Dazhong-de industriepark, sanhe, DaLang-straat, longhuadistrict, ShenZhen
Tel.:86-755-33558265
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Digitale Ultrasone Generator Leverancier. © 2018 - 2020 digitalultrasonicgenerator.com. All Rights Reserved.