Tel.:
China Digitale Ultrasone Generator fabrikant
Ours ultrasonic Co.,Ltd

 ULTRASONE OPLOSSINGSfabrikant

Thuis Productenhuishouden ultrasone reinigingsmachine

Multifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone Afwasmachine

Multifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone Afwasmachine

  • Multifunction Household Ultrasonic Cleaner , 40khz Bubble Ultrasonic Dishwasher
  • Multifunction Household Ultrasonic Cleaner , 40khz Bubble Ultrasonic Dishwasher
 • Multifunction Household Ultrasonic Cleaner , 40khz Bubble Ultrasonic Dishwasher

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Shenzhen, China
  Merknaam: OURS ultrasonic
  Certificering: FCC AND CE
  Modelnummer: EUV

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Verpakking Details: HOUTEN DOOS
  Levertijd: 2-3 dagen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
  Levering vermogen: 10000PCS
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Fr: 40 KHz macht: 240W
  spanning: 110V of 220V Gebruik: Huishouden het schoonmaken
  Functie: Ontgifting van groenten Werkingsmodus: Ultrasone reiniger
  Materiaal: Roestvrij Staal Toepassing: Huishouden het schoonmaken

  Multifunctionele Ultrasone afwasmachine, Ultrasone bellenafwasmachine

  Multifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone Afwasmachine

  Vele mensen houden van geen schotels te wassen. De vetvlekken op de schotels zijn niet alleen ongemakkelijk, maar ook kwetsen de huid op de handen. Op dit ogenblik, is het noodzakelijk voor families om een afwasmachine te kopen. En nu heeft de afwasmachine op de markt Desktop, daalt en bedde hoofdzakelijk drie stijlen in, gebruiken zij de drijvende kracht, hoofdzakelijk ultrasone en wil de nevel en andere wasmethodes, schoon water, welk soort goed besparen wassen en? Volgende Xiaobian zal u een korte vergelijking van deze drie huishoudenafwasmachines geven.


  1. van de manier van installatie
  Lijsttype de huishoudenafwasmachine heeft een kleine grootte, flexibel, gemakkelijk zich te bewegen, geen installatie en andere voordelen, zolang het in de keuken wordt geplaatst, water, is de drainage geschikter, maar is meer ruimte; de afwasmachineinstallatie en de gewone manier van de tank, aan reserve genoeg ruimte, niet te hoeven worden geïnstalleerd. Veranderingswater en elektriciteit;
  De ingebedde afwasmachine is een weinig lastiger dan de eenvoudige installatie van de gootsteen en de lijstafwasmachine. Het moet met de problemen van de kabinetsvernieuwing en het water en de drainage van de afwasmachine rekening houden, die de vernieuwing van het water en water impliceert.


  2. contrastselectie uit capaciteitsgrootte
  De grootte van huishoudenafwasmachine is zeer kritiek. De algemene capaciteit van huishoudenafwasmachine is vrij klein, hoofdzakelijk gebaseerd op de familiebevolking. Als de selectie van kleine capaciteit in partijwas moet worden verdeeld, zeer tijdrovend en afmattend; als de selectiecapaciteit te groot is, zal het water verbruiken en zal elektriciteit, oorzakenafval van middelen verbruiken, en zal ongunstig aan milieubescherming zijn. Afwasmachine drie is de Desktopafwasmachine met de kleinste die capaciteit, door de gootsteenafwasmachine wordt gevolgd, en de ingebedde afwasmachine heeft de grootste capaciteit.
  De machine van de lijstkom wast over het algemeen 2~3 reeksen, wat geschikter is voor enige of kleine twee als maaltijd zonder teveel vaatwerk; en de gootsteenafwasmachine heeft een gootfunctie, en de binnenlandse ruimte is vrij beperkt wegens zijn eigen ontwerpstructuur, en zijn capaciteit is fundamenteel volledig van drie of vier huizen. Het is een ingebedde afwasmachine met grote capaciteit. Het is absoluut geen probleem om de 7~8 reeksen te wassen in één keer, en het kan niet alleen de schotels wassen, maar ook het kooktoestel en andere kokende hulpmiddelen schoonmaken. Het heeft het en de pot en de pannen kunnen na de maaltijd worden gedaan.


  3. kies de geschikte structuur van de kommand
  De selectie van kommand voor huishoudenafwasmachine is ook zeer belangrijk, wat met de capaciteit aan opstellingskommen en eetstokjes snel en stevig, en de hoeveelheid vaatwerk verwant is. De lijstafwasmachine heeft een vrij klein model en de kommachine is één, zodat kan de interne structuur niet worden aangepast en worden beperkt. Er is een beweegbare kommand in de afwasmachine, die geschikt is om het vaatwerk te zetten, maar de capaciteit is beperkt, en het aantal vaatwerk is beperkt.
  En het ingebedde de mandontwerp van de afwasmachinekom is vrij beter, heeft het ook een vouwende structuur van het ontwerp van de kommand, kan de hogere en lagere kommand worden gedemonteerd, is er geen vaste positie, kan overeenkomstig de daadwerkelijke situatie worden gezet, zodat de kom, de soepkom, de schotel, de schotel, de fles, de thee, de oliekop, het glas en andere potten en pannen kunnen worden gebruikt. Allemaal worden schoongemaakt.


  De samenvatting van de redacteur: bovengenoemd is het goede gebruik van huishoudenafwasmachine verwante inhoud, na verder begrip van de diverse types van huishoudenafwasmachine, geloof ik u moet kiezen welke afwasmachine over het heeft gedacht. Het dagelijkse familiegebruik of adviseert de aankoop van ingebedde afwasmachine of daalt afwasmachine, wordt afwasmachine deze twee direct ingebed in het kabinet, sparen keukenruimte, het rationele gebruik van keukenruimte, hoopt dat het delen van kleine redacteur om u te helpen.

   

  Multifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone Afwasmachine

  Multifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone AfwasmachineMultifunctionele Ultrasone afwasmachine, Ultrasone bellenafwasmachine

  Multifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone AfwasmachineMultifunctionele Huishouden Ultrasone Reinigingsmachine, 40khz-Bellen Ultrasone Afwasmachine

  Contactgegevens
  Ours ultrasonic Co.,Ltd

  Contactpersoon: Admin lin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Ours ultrasonic Co.,Ltd
  506B, Dazhong-de industriepark, sanhe, DaLang-straat, longhuadistrict, ShenZhen
  Tel.:86-755-33558265
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Digital Ultrasonic Generator Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 digitalultrasonicgenerator.com. All Rights Reserved.